| Секс Разкази | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
ZVQRA ЗВЯРА ВИП ВЪВ ФОРУМА ДУМАТА МУ Е ЗАКОН
Брой мнения : 339 Age : 42 Registration date : 01.06.2007
| Заглавие: Re: Секс Разкази Съб Юни 09, 2007 8:51 pm | |
| | |
|
| |
CCCP Напредващ
Брой мнения : 24 Age : 33 Localisation : Сталинград Registration date : 09.06.2007
| Заглавие: Re: Секс Разкази Нед Юни 10, 2007 12:05 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Секс Разкази Нед Юни 10, 2007 7:26 pm | |
| | |
|
| |
CCCP Напредващ
Брой мнения : 24 Age : 33 Localisation : Сталинград Registration date : 09.06.2007
| Заглавие: Re: Секс Разкази Нед Юни 10, 2007 7:28 pm | |
| - ZVQRA написа:
- CCCP написа:
- http://www.izpoved.com/
Ето един такъв сайт със секви истории
INTERESEN SAIT Тази история с тъщата е взета от тоя сайт :wink: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Секс Разкази Нед Юни 10, 2007 7:29 pm | |
| - CCCP написа:
- ZVQRA написа:
- CCCP написа:
- http://www.izpoved.com/
Ето един такъв сайт със секви истории
INTERESEN SAIT Тази история с тъщата е взета от тоя сайт :wink: MOJE NE POMNQ OT KADE Q VZEH | |
|
| |
CCCP Напредващ
| Заглавие: Re: Секс Разкази Пон Юни 11, 2007 5:23 pm | |
| Хахахаха вижте тая история
В петък се прибрах към дома след полунощ. За по-бързо минах през парка както много пъти преди това. Парка е слабо осветен и се възползвах за да пусна една водя. Докато си пикаех зад мен по алеята мина някой. Обърнах се и видях някакво момиче. Явно беше много пияно защото залиташе насам-натам. Както я гледах залитна в страни от алеята, седна облегната на едно дръво и взе да повърна върху себе си. Напъхах си пишката набързо в гащите и отидох да видя добре ли е. Когато стигнах до нея видях, че е ученичка и изобщо не е грозна, дори напротив. На всичкото отгоре блузата и беше подгизнала от повръщаното и отдолу прозираха един чифт доста добри на вид цици. Оня ми работа се натупорчи и щръкна през сваления ми дюкян. Нещо ми щркана, хванах момичето, завлякох я в близките храсти и я съблякох. Тя се опита да се съпротивлява, но беше прекалено пияна за направи нещо. Голото и тяло беше дори още по-възбуждащо. Разкрачих я и легнах отгоре и. В началото се дърпаше, но когато и го вкарах спря,даже ме прегърна и обви крака около кръста ми. Изчуках я бързо и грубо, без да ми пука дали на нея и харесва и накрая я напълних до горе. Търкулнах се до нея на тревата. Тя не се помръдна. Лежеше там затворила очи, дишайки тежко. По някое време вдигна ръка и почна сама да се задоволява. Станах, вдигнах я за косата и и го пъхнах в устата. Не беше най-добрата свирка дето са ми правили, ама определено беше най-възбуждащата. Когато го вдигнах достатъчно я обърнах на четири крака и я наебах отново. Когато свърших си вдигнах ципа и си отидох, оставяйки я чисто гола на поляната. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Секс Разкази Пон Юни 11, 2007 6:51 pm | |
| - CCCP написа:
- Хахахаха вижте тая история
В петък се прибрах към дома след полунощ. За по-бързо минах през парка както много пъти преди това. Парка е слабо осветен и се възползвах за да пусна една водя. Докато си пикаех зад мен по алеята мина някой. Обърнах се и видях някакво момиче. Явно беше много пияно защото залиташе насам-натам. Както я гледах залитна в страни от алеята, седна облегната на едно дръво и взе да повърна върху себе си. Напъхах си пишката набързо в гащите и отидох да видя добре ли е. Когато стигнах до нея видях, че е ученичка и изобщо не е грозна, дори напротив. На всичкото отгоре блузата и беше подгизнала от повръщаното и отдолу прозираха един чифт доста добри на вид цици. Оня ми работа се натупорчи и щръкна през сваления ми дюкян. Нещо ми щркана, хванах момичето, завлякох я в близките храсти и я съблякох. Тя се опита да се съпротивлява, но беше прекалено пияна за направи нещо. Голото и тяло беше дори още по-възбуждащо. Разкрачих я и легнах отгоре и. В началото се дърпаше, но когато и го вкарах спря,даже ме прегърна и обви крака около кръста ми. Изчуках я бързо и грубо, без да ми пука дали на нея и харесва и накрая я напълних до горе. Търкулнах се до нея на тревата. Тя не се помръдна. Лежеше там затворила очи, дишайки тежко. По някое време вдигна ръка и почна сама да се задоволява. Станах, вдигнах я за косата и и го пъхнах в устата. Не беше най-добрата свирка дето са ми правили, ама определено беше най-възбуждащата. Когато го вдигнах достатъчно я обърнах на четири крака и я наебах отново. Когато свърших си вдигнах ципа и си отидох, оставяйки я чисто гола на поляната. dobar rajkaz | |
|
| |
CCCP Напредващ
| Заглавие: Re: Секс Разкази Пон Юни 11, 2007 6:56 pm | |
| - ZVQRA написа:
- CCCP написа:
В петък се прибрах към дома след полунощ. За по-бързо минах през парка както много пъти преди това. Парка е слабо осветен и се възползвах за да пусна една водя. Докато си пикаех зад мен по алеята мина някой. Обърнах се и видях някакво момиче. Явно беше много пияно защото залиташе насам-натам. Както я гледах залитна в страни от алеята, седна облегната на едно дръво и взе да повърна върху себе си. Напъхах си пишката набързо в гащите и отидох да видя добре ли е. Когато стигнах до нея видях, че е ученичка и изобщо не е грозна, дори напротив. На всичкото отгоре блузата и беше подгизнала от повръщаното и отдолу прозираха един чифт доста добри на вид цици. Оня ми работа се натупорчи и щръкна през сваления ми дюкян. Нещо ми щркана, хванах момичето, завлякох я в близките храсти и я съблякох. Тя се опита да се съпротивлява, но беше прекалено пияна за направи нещо. Голото и тяло беше дори още по-възбуждащо. Разкрачих я и легнах отгоре и. В началото се дърпаше, но когато и го вкарах спря,даже ме прегърна и обви крака около кръста ми. Изчуках я бързо и грубо, без да ми пука дали на нея и харесва и накрая я напълних до горе. Търкулнах се до нея на тревата. Тя не се помръдна. Лежеше там затворила очи, дишайки тежко. По някое време вдигна ръка и почна сама да се задоволява. Станах, вдигнах я за косата и и го пъхнах в устата. Не беше най-добрата свирка дето са ми правили, ама определено беше най-възбуждащата. Когато го вдигнах достатъчно я обърнах на четири крака и я наебах отново. Когато свърших си вдигнах ципа и си отидох, оставяйки я чисто гола на поляната.
dobar rajkaz Тоя как я е нае*ал Направо се спуках от смях! Е*ати щурия народ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Секс Разкази Пон Юни 11, 2007 7:13 pm | |
| - CCCP написа:
- ZVQRA написа:
- CCCP написа:
В петък се прибрах към дома след полунощ. За по-бързо минах през парка както много пъти преди това. Парка е слабо осветен и се възползвах за да пусна една водя. Докато си пикаех зад мен по алеята мина някой. Обърнах се и видях някакво момиче. Явно беше много пияно защото залиташе насам-натам. Както я гледах залитна в страни от алеята, седна облегната на едно дръво и взе да повърна върху себе си. Напъхах си пишката набързо в гащите и отидох да видя добре ли е. Когато стигнах до нея видях, че е ученичка и изобщо не е грозна, дори напротив. На всичкото отгоре блузата и беше подгизнала от повръщаното и отдолу прозираха един чифт доста добри на вид цици. Оня ми работа се натупорчи и щръкна през сваления ми дюкян. Нещо ми щркана, хванах момичето, завлякох я в близките храсти и я съблякох. Тя се опита да се съпротивлява, но беше прекалено пияна за направи нещо. Голото и тяло беше дори още по-възбуждащо. Разкрачих я и легнах отгоре и. В началото се дърпаше, но когато и го вкарах спря,даже ме прегърна и обви крака около кръста ми. Изчуках я бързо и грубо, без да ми пука дали на нея и харесва и накрая я напълних до горе. Търкулнах се до нея на тревата. Тя не се помръдна. Лежеше там затворила очи, дишайки тежко. По някое време вдигна ръка и почна сама да се задоволява. Станах, вдигнах я за косата и и го пъхнах в устата. Не беше най-добрата свирка дето са ми правили, ама определено беше най-възбуждащата. Когато го вдигнах достатъчно я обърнах на четири крака и я наебах отново. Когато свърших си вдигнах ципа и си отидох, оставяйки я чисто гола на поляната.
dobar rajkaz Тоя как я е нае*ал
Направо се спуках от смях!
Е*ати щурия народ MNOGO SME SHTURI NIE BALGARITE | |
|
| |
!v4y Шут На Форума
Брой мнения : 391 Age : 33 Registration date : 02.06.2007
| Заглавие: Re: Секс Разкази Пон Юни 18, 2007 9:14 pm | |
| Zvqr качи още некое такова | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Секс Разкази Пон Юни 18, 2007 9:22 pm | |
| [b]KOTETO MI Edna ve4er si stoqh v nas i sku4aeh! Obadih se na Evgeni, i kakto vseki pat, toi kaza, idvam! Vrazkata ni be6e 4isto seksualna, pone taka si mislehme i dvamata.Vijdahme se po 3-4 pati v sedmicata! Toi idva6e ili az v tqh, no kato 4e li ima6e i obi4! Vinagi se gu6kahme sled seks i ostavahme da spim zaedno prez no6ta, a na drugiq den, kafeta , razhodka i vseki po patq si! Ima5e no6ti v koito se zasipvahme s sms-i, no tova e druga istoriq! Toi be6e strahoten lubovnik! I to4no tazi ve4er, toi otnovo doide, i kakto vinagi s 6okolad i vino! Vednaga me zaceluva po ustnite, sable4e me bavno i santimetar p osantim me naceluva po cqloto tqlo! Vazbudeh se ujasno mnogo ot daha mu i ot parfuma koito izla4va6e i bavno spusnah raka kam penisa mu! Toi me poloji na divana, az sednah i leko zapo4na da me gali po klitora! Vazbudeh se mn silno, blikna struqta vlaga ot men, i toi si navrq prastite - 3 mislq vav putkata mi! Samo pa6kah, neznaeh kakvo da napravq! Kazah mu da spre za malko 4e 6te svar6a!....Hvanah 4lena mu i zapo4nah da go oblizvam! Nadarvi se mnogo! Obarna me na zadna pra6ka i mi go napaha silno v putkata! S ednata si raka si tarkah klitora kato leko dokosvah i negoviq 4len! Nablijava6e momenta i toi sprq! Vze edin banana, sloji mu prezarvativ i mi go pahna v putkata! Izvadi go sled 5 min, obeli go i go izqdahme zaedno! Vze smetanata ot hladilnika, na sprei, i namaza putkata mi! Be6e studena smetanata, i zapo4na da me blije po klitora! Nqmam dumi da opi6a kolko mn mi be6e gotino! Otnovo mi vkara kura si, be6e mn dalag, s tova go pomnq vse! Az pak se tarkah i taka svar6ihme i dvamata! Ne6to strahotno be6e! Mn e qko! E kak mi lipsva! No sme mn na dale4e ve4e! Evgeni-tova e samo ime za istoriqta, ako se poznae6 - lipsva6 mi, drugo nqmam kakvo da kaja[b] | |
|
| |
| Заглавие: Re: Секс Разкази Пон Юни 18, 2007 9:24 pm | |
| Бира, водка ии...секс на вълнолома Аз и приятелката ми излязохме да пием бира, но в последния момент решихме да си вземем и една водка. Разредихме я с бирата и тръгнахме към вълнолома. Времето беше топло и си бяхме сложили къси поли и потничета с дълбоко деколте. По едно време темата се наклони към секса и тя ме попита дали съм била с друго момиче. Изчервих се и й признах, че само съм си мислила, но не съм пробвала. Алкохолът ни даде смелост и започнахме да се целуваме с език, тя бръкна под потничето ми и започна да мачка гърдите ми. Това адски ме възбуди. Изключих къде сме, не ми пукаше, че минават хора. Разсъблякох я и започнах да я целувам по врата след това гърдите, коремчето и така до долу. Започнах да я лижа, а тя стенеше от удоволствие. Разменихме си местата, тя изля бирата върху тялото ми и я остави да се стича надолу, а след това я облиза. Тръпнех в очакване и се молех тя да проникне в мен с пръстчетата си и сякаш след векове тя го направи. Ръката на всяка от нас беше между бедрата на другата. Тогава изпитах първия си оргазъм. Беше великолепно... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Секс Разкази Пон Юни 18, 2007 9:25 pm | |
| Нежно и сладко Бях на 19 години. С тогавашния ми приятел се прибирахме от кино и яз смятах да преспя в неговия апартамент, без някакъв по-дълбок замисъл. Да все още бях девствена и защо ли? Ами от страх да не ме нарани този с който ще го направя. Та така бяхме в асансьора, когато приятеля ми ме сграбчи и страстно ме разцелува. Аз напълно се остпуснах в ръцете му и докато се осъзная вече бяхме в квартирата му. Продължихме лудешки да се целувма, но в един момент аз усетих ръката му под късата си пола. пръстите му ме галеха между жедрата, с неописуема нежност и внимание, а аз цяла изтръпнах. Веднага го отблъснах от старх и го загледах умолително. -Мила..не се страхувай от мен! Аз няма да те нараня!-прошепна ми той докато ме целуваше по шията и отново ме придърпа в ръцете си. Започнах малко по малко да се престрашавам и го оставих да ме съблече, като непрекъснато ми шептеше колко съм красива. Не усетих как се озовахме в спалнята явно защото бях напълно опианена от тази невиждана негова нежност. Помогнах му да се съблече и се отпуснахме на леглото. Той започна съвсем нежно и подлудяващо да целува гърдите ми и да си играе с втвърдените ми до болка зърна, а после бавно започнада се спуска надолу. Инстиктивно стиснах бедрата си и се сковах. -Остаив ме да го направя-прошепна той и разтвори настойчиво краката ми, след което зарови глава в влажната ми роза. Изпищях от наслада и възбуда докато езика му ме обхождаше и стиснах чаршава здраво в дланите си. Можех да чуя собствените си тихи стенания,а опитите ми да спря да се гърча от удоволствие бяха безполезни. усетих как той спря и се надигна и изплаках недоволно. -Отпусни се!-прошепна той, докато се наместваше между бедрата ми, а аз треперех не знаеща какво ме очаква. С един мощен рязък тласък, той проникна в мен и замря неподвижно. Тялото ми се гънеше от болка, а по лицето ми се спускаха сълзи, който той започна да попива с устните си. Приятелят ми започна да се движи съвсем бавно и нежно в мен, докато острата пронизваща болка взе да намалява, а на нейно място отново дойде възбудата. притиснах се с всичка силна към него, а стенанията ми започнаха да стават по-дълбоки и силни. Имах чувството, че горя докато той усилваше темпото и силата на тласъците си, а аз безсилна се отпуснах назад и го оставих да прави с мен каквото иска. Усетих как тялото му се размърда и едната му ръка се вмъкна между телата ни и пропълзя надолу търсейки тръпнещият ми клитор. В момента в ойто пръстите му ме докоснаха по малката пъпчица, тялото ми избухна в неверозтен оргазъм, а аз искрещях с всичка сила. все още се тресях в конвулсий, когато в дълбините си усетих как приятеля ми се излива в мен, малко след това омаломощен се отпусна не леглото и ме придърпа в ръцете си. Заспах щастлива | |
|
| |
| Заглавие: Re: Секс Разкази Пон Юни 18, 2007 10:07 pm | |
| Neopisuemo ne6to se slu4i Ami az sam mom4e na 16 godini i imam sestra blizna4ka. Tq e super sexi i vinagi sam iskal da q 4ukam. Bqhme ostanali sami za 2 dni tai kato roditelite ni bqha na komandirovki. Rano sutrinta se skarahme se sus sestra mi i zapo4nahme da se biem i izvednuj tq mi napipa k*ra. Az momentalno se vazbudih a tq vednaga otide v staqta ni. Az sednah na edna taburetka v hola i zapo4nah da gledam tv. Sled malko 4uh 4e mi zvani GSMa koito mi be6e v staqta. Kogato otidoh q vidqh 4isto gola. Boje Surceto mi sprq za sekundi. Tq me popita iskam li da q 4ukam ... neznaeh kak da i otgovorq... no sled malko neznam kakvo mi stana i kazah da. Tq se dobliji do men izvadi mi 4*pa i zapo4na da go blije. 3 pati i se izpraznih v ustata. Sled malko tq me nakara da i go butna v devstvenata putka. Tvardiq mi kato kokal kur q razcepi tq izpi6tq i zapo4nahme strahoten seks. Dalgo vreme prodalji seksa. Ot togava vinagi kogato se priberem q praskam na burzo i no6tem sa6to. super qka macka e. | |
|
| |
the_blond Знае за какво става въпрос
Брой мнения : 40 Registration date : 02.06.2007
| Заглавие: Re: Секс Разкази Нед Юли 08, 2007 1:44 pm | |
| | |
|
| |
the_blond Знае за какво става въпрос
Брой мнения : 40 Registration date : 02.06.2007
| Заглавие: Re: Секс Разкази Нед Юли 08, 2007 1:51 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Секс Разкази Нед Юли 08, 2007 10:29 pm | |
| o4akvai neo4akvanoto az sam mom4e na 16 god i edin den mi izlezna kasmeta eto kak stana: prebirahse az ot diskoteka i na patq dve mn piqni momi4eta me sprqha i zapo4naha da se natiskat v men.dokato ne me zavedoha v edni hizbi i po4naha mn qko da se natiskat v men .sled tova zeha da mi go barat i mi sabuha ga6tite po4naha da mi laskat i sled tova edno ot momi4etata si sabu ga6tite i mi kaza "ari de samo ni li 6a deistvame" i az se usmihnah ama momi4eto mn qko i sexy i po4nah da q 4ukam i po edno vreme se pritesnih nqkoi da ne doide ili da ne ne 4uq za6toto momi4eto napravo kre6te6e i taka svar6ihme | |
|
| |
| Заглавие: Re: Секс Разкази Нед Юли 08, 2007 10:32 pm | |
| Беше страхотно ..Днес се напуших много яко и много ми се доеба...Писах смс на гаджето ми,след което той ми се обади по телефона.Оговорихме се кога да отида в тях и така..Отидох в тях,нямаше никой и влязохме в къщата.От тази трева много ми се допи алкохол,но нямаше и пих сокче.След като отпих от чашата и се запътих към гаджето ми и седнах отгоре му и започнахме да се целуваме и натискаме.След което той ме съблече гола до кръста и засмука зърната на циците ми а аз стенех от удоволствие.Натискахме се известно време след което се съблякохме голи а аз седнах на надурвения му хуй и се заиграх.Мм беше много хубаво!Усещах как скоро ше свърша и в този момент той спря и ме дигна от себе си и ме постави по гръб на канапето и започна да ми вкарва пръсти.Първо един след което два и трети едноврвеменно.Аз започнах да стена от кеф и той го забеляза.След което се изправи и ми го напъха до край.Забърза темпото а аз стенех тихо от кеф.Малко ми оставаше да свърша като той забърза още повече и получихме невероятен оргазм!Беше страхотно!.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Секс Разкази Нед Юли 08, 2007 10:34 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Секс Разкази Нед Юли 08, 2007 10:58 pm | |
| i love hourse az sum mom4e na 17 godini i v4era bqx na selo i re6ix da se porazkaram malko iz seloto i otidoh do qzovira i tam gledam edin kon vurzan i nadurven hui samo go poglednah isi vikam toq ot mene li sa durvi 6to nqma6e ni6to i nikoi naokola i otdoh do konq i mu hvanah kura i po4nah da go lapam stana mo mno qko oba4e tupoto e 4e konq ze d amurda i ma hvana strax da ne ma ritne i se mahnah i tukmo 6e si digam ga6tite az gi bqh svalil 6oto se 4esah po anusa dokato mu lapah i doidoha moite priqteli ot seloto i me vidqha s konq i zeha da vikat i izbqgaha mene me hvana sram i ibqgah navutre v gorata i kum 1 4asa ve4erta kato re6ih da se prebera ve4e na6te susu si4kite kom6ii e priqtelite mi eba po4ti cqloto selo u nas na dvora i ma 4akat i na6iq kat ma vidq po4na da vika pred si4ki 66to sum lapal na konq i ma nakara da kaja pred cqloto selo 4e nikoga ve4 nqma da lapam na kon | |
|
| |
| Заглавие: Re: Секс Разкази Нед Юли 08, 2007 11:06 pm | |
| [b]Бившата ми приятелка ми отмъсти жестоко Скъсах с едно момиче, причината беше че тя ми изневери. Тя искаше да сме заедно, но след тази случка аз не исках. Аз съм на 19 слабо клиощаво момче, тежа 58 кила, а тя на 18, но напоследък тренираше много яко, дори зимаше и химии. От 55кг стана 62, а не изглеждаше пълна, просто беше напрявила мускули. За една година бицепса и стана по голям от моя, а краката и бяха железни и обиколката на бедрото и беше почти двойна на моето. Последната ни среща беше в нас, тя дойде за да се разберем какво ще става с нас. Аз я отрязах, я тя се ядоса. Както се бяхме прегърнали тя ме изрита с коляно в топките и ме събори на земята, застана над мен и ме попита пак да си помисля, аз пак я отрязах. Тя продължи да ме удря, а аз бях безпомощен - тя беше много по силна. Заклещи ми главата между бедрата си и направо щеше да ми счупи врата. Някараме да рева от болка. За капак направо ми зазцети ануса, като ми навря един голям морков отзад.... ...остави ме да рева унижен и си тръгна. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Секс Разкази Нед Юли 08, 2007 11:11 pm | |
| И това ако не е ексхибиционизам Искам да споделя нещо,което ми се случи на един купон и много ме изненада.Бяхме се събрали със старата ми компания от Люлин не много хора-7,8 човека. Пихме,естествено разговора премина на тема секс и по-точно путки. И едно момиче,аз не я познавах досега почна да твърди,че имала много яка путка и момчетата си умирали за нея.Eстествено започнаха подмятания да я покаже,тя уж се съпротивлява,но през цялото време се кикоти.Накрая две момчета я вдигнаха и я сложиха на дивана и и събуха бикините.Тя не се съпротиви особено.После сама се разкрачи и какво да ви кажа-"прекрасната" путка се оказа егати странния модел с некви огромни срамни джуки.Обаче момчетата много се впечатлиха и се почна шоуто.Едни гледат филм от едната страна ,другите правят секс демонстрации на другата страна с въпросната мацка.Направо се почувствах в порнофилм некъв! Първо я снимаха с телефони как маструбира.После един я лиза и искаше с неговия телефон да се снима как я лиже.После едно момче дето има гадже и той.Нейните намерения бяха явно дотука,обаче я понапиха и в крайна сметка трима я ебаха в съседната стая.Когато излязоха бяха много странна гледка,тя се чувстваше явно доста кофти и възна не след дълго.Сега и се носел некъв много весел прякор и я било срам да си покаже носа в квартала.Ми то дотова води пустия ексхибиционизам! | |
|
| |
Admin Admin
Брой мнения : 173 Age : 33 Localisation : Bulgaria Registration date : 01.06.2007
| Заглавие: Re: Секс Разкази Вто Юли 10, 2007 8:10 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Секс Разкази | |
| |
|
| |
| Секс Разкази | |
|